ONS STEENTJE BIJDRAGEN AAN GOEDE DOELEN

Als HeboVanDijk tonen wij graag onze maatschappelijke betrokkenheid door middel van het steunen van goede doelen, zoals Surfkids, KWF Kankerbestrijding, Cliniclowns en Caritas in Roemenië.

Surfkids

Surfkids zet zich middels een magazine en online platform in voor het bieden van ontspanning aan zieke kinderen, maar is daarnaast ook gericht op alle andere kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar. Door sponsoring van Surfkids doneren we indirect ook aan de goede doelen waarmee Surfkids samenwerkt: WarChild, Make-A-Wish Nederland, Edukans, Metakids en Dream4kids.

KWF en Cliniclowns

Als Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding steunt HeboVanDijk belangrijk wetenschappelijk kankeronderzoek. Als Cliniclowns donateur dragen we eraan bij dat de Cliniclowns nog meer kinderen en mensen met dementie kunnen laten lachen, ontspannen en genieten.

Caritas

Sinds 2011 doneert HeboVanDijk textiel aan armen en hulpbehoevenden met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking in Roemenië. We doen dit via de Boxtelse vertegenwoordiging van de Roemeense organisatie Asociaţia Caritas Catolica Oradea. Deze stichting heeft zijn werkgebied in het bisdom Oradea wat in het noordwesten van Roemenië ligt. Naast het aanbieden van hulpgoederen ontwikkelt deze stichting ook projecten en begeleidt ze mensen in het vergroten van hun kennis en vaardigheden.

MISSCHIEN OOK
INTERESSANT

NIEUW!: E_COTTON TEXTIEL VOOR BED EN BAD

Breng kleur in uw hotelkamer interieur met de nieuwe, duurzame textielcollectie e_cotton!

LEES MEER

HEBOVANDIJK ISO-GECERTIFICEERD!

HeboVanDijk is gecertificeerd voor de ISO 9001:2015 én 14001:2015 normen.

LEES MEER